Mam taką małą propozycje może by zrobić naklejki z jakąś grafiką motorka i adresem do strony naszego forum ? mogę coś takie załatwić jak myślicie ze to dobry pomysł to może ktoś zrobi jakiś projekt zorientuję się w zaprzyjaźnionym studiu reklamy jaki koszt
i każdy by mógł sobie mieć taką naklejkę na swoim MOTO, naklejka nie musi być duża
co wy na to ?
Użytkownik
siema fajny pomysł z tymi naklejkami jestem za przydały by się też koszulki przed wyjazdem na Jasną Górę w kwietniu to stronka zyskała by nowych ludzi.
a co by na tym logo miało być? wiadomo dane strony i co jeszcze?
Ostatnio edytowany przez EndriuHondaMagna (2011-01-31 20:24:38)
Wiesz myślałem nad jakimś rysunkiem motoru i adres naszej stronki Johnic miał coś dać do galerii może coś dziś da . Dziś napisałem do takiej pani żeby zapytać też o koszt zrobienia naszego logo i adresu na smycze do kluczy naklejek by można zrobić więcej i ew. na jakimś zlocie porozdawać ewentualnie na Jasnej Górze jak będę wiedział jaki koszt dam znać a co do naklejek to by działały jak wizytówki nikt by nie musiał zapisywać adresu stronki bo miałby naklejkę a nas by przybyło
A co do koszulek to też się zorientuję tylko musimy mieć już jakiś wzór naszego logo
Dobry pomysł nic tylko włączyć to w życie i naprzód... mam paru znajomych to im też powiem co i jak
wszystko wyjdzie w praniu jak to mówią
są chęci to i też efekt bedzie
Obserwator
temat umarł ????
robimy narazie naklejki forum zeby sie rozkrecic ...a potem sie dalej pomysli bo temat ciagle w ruchu